PDA

View Full Version : Will there be any HD Input Splitters Available?



BALLS DEEP
11-03-2005, 11:54 AM
I have an awesome TV. I love it. However, it has only 2 sets of HD inputs. I use one for DVD and the other for Cable. Subsequently, I'm not able to see the current XBOX in HD or the new XBOX 360 when it comes out.

Does anyone know where or if I can find some HD input splitters? I know that some of the newer Audio Recievers have splitters but I'm not in the market for a new reciever just to fix this problem.

Any help would be great.

byroan
11-03-2005, 12:01 PM
Something like this?

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-3-WAY-HDTV-YPbPr-COMPONENT-SELECTOR-SWITCH_W0QQitemZ5824818416QQcategoryZ73390QQrdZ1QQcmdZViewItem

BALLS DEEP
11-03-2005, 12:05 PM
Thanks Byroan. Have you used these? I'm curious to see if there is any pixel loss or distortion. I'd spend $100 on some from Monster cable if I could find some.

byroan
11-03-2005, 12:13 PM
No I haven't used that yet. I've had a regular selection box for years now and it's worked good. My HDTV has like 50 inputs on the back of it so I probably won't need one of these for it. I found this one here..it would probably work better than the other one I posted.

http://cgi.ebay.com/MAD-CATZ-HDTV-COMPONENT-SYSTEM-SELECTOR_W0QQitemZ5825032476QQcategoryZ14968QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

BALLS DEEP
11-03-2005, 12:16 PM
My HDTV has like 50 inputs on the back of it so I probably won't need one of these for it.

WELLLLLLLL EXCUUUUUUSE MEEEE! :lol:

Thanks man I appreciate it.