PDA

View Full Version : Sig Help



FinFan072319
05-04-2006, 02:54 PM
When I post my sig it is a bunch of letters no pic? whats wrong?

FinFan072319
05-04-2006, 02:55 PM
I have a sig now but if its a pic theres problems

feelthepain
05-04-2006, 03:31 PM
I have a sig now but if its a pic theres problems


It has to be inserted as an image!
Or in other words it has to start with,

http://www.finheaven.com/clear.gif

the letters in blue will be your image, on either side of the image has to be exactly what you see in black letters for your image to appear.