PDA

View Full Version : Why are you forced to choose icons for new threads?



FinsNCanes
01-29-2007, 12:21 AM
I just got done trying to put a thread together from all the pics from the Ferrari show and now it just got wiped. There are no icons that even fit the description of my post.

Uhhh, is there any possible way we don't have to use an icon? It's a little annoying.

DrAstroZoom
01-29-2007, 01:05 AM
Click "no icon." It's at the left side of your screen.

dolphan117
01-29-2007, 01:08 PM
Is there a way to just have it prompt for an icon if you forget to select one instead of loosing the whole thread? Seems quite a few people are making long posts only to have them disappear.