PDA

View Full Version : Loading page problem - slow



Dolphan7
06-26-2008, 01:56 PM
About every 3rd or 4th page I try to load on Finheaven I get the load problem where in something is bogging down my processor for about 5 minutes trying to load something.

I see flashed of stonyware and yellowpages.

Sometimes I get redirected to a completely different web page not affiliated with FH.

It really is frustrating. Is it something to do with the adds on the site? This just started about 3-4 days ago.

Help?

Dolfan32323
06-27-2008, 05:38 PM
I'm having a similar problem and only on Internet Explorer (newest version). Every once in a while my browser will be flooded with tons of ads and just really bogs down IE. I'm worried my computer is gonna have a ****load of adware or something now.

Dolphan7
06-27-2008, 06:03 PM
I'm having a similar problem and only on Internet Explorer (newest version). Every once in a while my browser will be flooded with tons of ads and just really bogs down IE. I'm worried my computer is gonna have a ****load of adware or something now.
I ran a adware/spy ware check and cleaned it out a few times and it seems to have subsided, but not completely gone.

Finfang
06-27-2008, 06:23 PM
I use Firefox and everything is running smoothly.

I'm surprised you guys haven't made the switchover yet.

Dolphan7
06-27-2008, 06:49 PM
I use Firefox and everything is running smoothly.

I'm surprised you guys haven't made the switchover yet.
I am a die hard Traditionalist!:breakpc:

I spit on change I tell ya!

Finfang
06-27-2008, 09:02 PM
I am a die hard Traditionalist!:breakpc:

I spit on change I tell ya!

Sounds like the browser is compromised old timer. :lol:

Time to do some deep digging or wipe the drive.

Good luck! :hi5: