PDA

View Full Version : How on Earth do I get the Arcade Pass for 1000 credits?



CashInFist
10-03-2008, 10:05 PM
I click on the link that says purcahse for 1000 credits here link and it takes me to my user CP...

Wildbill3
10-04-2008, 12:01 PM
I'll see if the arcade has been completely fixed or if there is a bug or two left. Sorry that you are experiencing difficulties with it. :(

CashInFist
10-04-2008, 06:51 PM
I'll see if the arcade has been completely fixed or if there is a bug or two left. Sorry that you are experiencing difficulties with it. :(

Thanks man. No big deal, just saying...:up:

Clipse
10-06-2008, 11:57 PM
Same problem here.

Wildbill3
10-07-2008, 09:48 AM
K I think that the arcade still isn't up to full speed yet. the last message about it in the announcements forums confirms this. i'm hoping for an update soon.

Clipse
10-07-2008, 12:57 PM
Thanks. Any idea as to my problem with the thanks button?

danielb
10-12-2008, 06:12 AM
Sorry for taking so long with fixing the arcade. It seems to be causing some serious issues with load and we are trying to fix it completely before reactivating it.