PDA

View Full Version : Arcade?



Clipse
11-10-2008, 05:21 AM
Just checking to see if there's any word on when the Arcade will be back up.

Nublar7
11-10-2008, 12:05 PM
It appears to be there now. I am not sure if it was gone or not.

Clipse
11-10-2008, 10:01 PM
It appears to be there now. I am not sure if it was gone or not.
It wasn't working for a while. WildBill said it will be back up soon, guess I'll go check it out and see.

Clipse
11-10-2008, 10:03 PM
Nope still not up :(

Nublar7
11-11-2008, 01:07 PM
Nope still not up :(hmm. What do you see when you go to this page:

http://www.finheaven.com/forums/arcade.php?&act=Arcade&cat=1

Clipse
11-11-2008, 01:57 PM
I get the arcade. But when I click to buy an Arcade Pass it takes me to my user CP.

Nublar7
11-11-2008, 03:43 PM
I get the arcade. But when I click to buy an Arcade Pass it takes me to my user CP.Ok, we will look into it more.

danielb
11-12-2008, 12:04 PM
We had it up for about a day, but run into some issues so we've removed it again. I'll let you know of the progress we make.

Clipse
11-12-2008, 12:38 PM
We had it up for about a day, but run into some issues so we've removed it again. I'll let you know of the progress we make.
Ahh. Thanks :hi5: