PDA

View Full Version : NCAA 09 Recruiting



JimToss
02-20-2009, 12:17 AM
I just got an xbox 360 and love NCAA 09. Been playing it for years on the PS2. The only problem is that I absolutely hate recruiting. Its not that I can't do it, it just wastes my time. Takes like 10-15 minutes a week to recruit. It's terrible.

I was just wondering if there was any way to turn it off. I want to do with a dynasty but I find myself shutting off the game when I have to recruit.

Thanks

QuenteK25
02-20-2009, 02:41 PM
You can set it up to have the computer take care of it for you. It's somewhere in the recruiting options.

Crono139
02-21-2009, 04:21 AM
Sim it.

footballer
02-23-2009, 03:34 PM
just sim it. or only targets your states interested players.

CrazyCarl
03-18-2009, 05:26 AM
If you let the CPU recruit for you they usually do a pretty crappy job.

I know it takes a little bit, but if you seriously recruit every player you are after and spend all your points etc. you can get whoever you want pretty much. Its some work, but you can build a pretty good dynasty within a couple years.

Of course, I dont play I just sim the games. So its not that long for me to get through a year.

SKing29
03-22-2009, 01:39 AM
To run a correct dynasty you pretty much have to recruit. One quick way is to just search out the guys you want and quick call them.