PDA

View Full Version : Sigs



KYPhinFan
10-14-2003, 02:51 PM
I don't have a sig and I really want one but I cannot figure out how to create mine. I don't see if anywhere in my controls and when I tried to click on "Edit Sig" on a post of mine, it said my access was denied or something.

Hilf mich!:goof:

Muck
10-14-2003, 03:10 PM
The "Edit Sig" feature is for staff only. So no worries there. :)

Where you want to go is (top of the page) User CP--->Edit Profile. Then go down to the big box that says Signature. :tongue:

KYPhinFan
10-14-2003, 03:13 PM
Yeah, I just figured that out. Whew... I think I might be a little slow. Just kidding, I just need to get used to this type of board... been on EZBoard for too long.

Thanks!

rhadaddy
11-10-2003, 11:23 AM
123