PDA

View Full Version : Arcade



UltraDol-Fan
04-14-2005, 10:29 AM
What's the deal with Bow Hunter, I've played it like 5 times and it still says no one has ever played it. Is it my computer?

byroan
04-14-2005, 01:18 PM
You can't submit a score in that game. :(

Mindwarp
04-14-2005, 01:20 PM
Byroan your bandges are getting to b TOOOO MUCH.. lol

byroan
04-14-2005, 01:47 PM
I'd have more but when I get a high score it says I don't have permission to to submit it. ;)

UltraDol-Fan
04-14-2005, 01:55 PM
Thanks for the info, and congrats on your 30 trillion trophies.:D

pwn3dyo
04-14-2005, 02:38 PM
nice trophies :eek:

painnotpleasure
04-14-2005, 05:40 PM
Hey byroan... didn't know you played Arcade. ;)

byroan
04-14-2005, 05:46 PM
Any of you guys get babe jump to load?

Miami 13
04-14-2005, 07:47 PM
No, Babe Jump won't load for me either.