Welcome to FinHeaven Fans Forums! We're glad to have you here. Please feel free to browse the forum. We'd like to invite you to join our community; doing so will enable you to view additional forums and post with our other members.



VIP Members don't see these ads. Join VIP Now
Results 1 to 2 of 2

Thread: Does Madden 10 run at 1080?

  1. -1
    josekareh's Avatar
    Finfansince75

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Aug 2005
    Posts:
    4,225
    vCash:
    1167
    Loc:
    Chihuahua, Mexico
    Thanks / No Thanks

    Does Madden 10 run at 1080?

    hey you guys, I have had Madden since the beginning of it, but I was wondering if It runs at 1080 on the PS3, the game box says so but once the game logs in, changes the resolution to 720..

    Is it the cable?? is it the game?? cause the TV I got is a SONY Bravia that supports 1080 so I don't know what the deal is here..

    Help me out here

    Quote Quote  

  2. -2
    Smoke and Fly

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    May 2006
    Posts:
    504
    vCash:
    1000
    Loc:
    M.I.A.
    Thanks / No Thanks
    well i have a 1080 LG and it works perfectly without switching the resolution so im guessing it might be the tv or the cable. but dont quote me on that. Regardless, the graphics arent really that good on 1080 anyways. Most games have far better graphics than madden
    Quote Quote  

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 03-31-2014, 07:23 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-24-2008, 09:30 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-27-2006, 02:14 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •