Welcome to FinHeaven Fans Forums! We're glad to have you here. Please feel free to browse the forum. We'd like to invite you to join our community; doing so will enable you to view additional forums and post with our other members.



VIP Members don't see these ads. Join VIP Now
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Firefox page loading problems

  1. -1
    Gonzo's Avatar
    Administrator

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Mar 2004
    Posts:
    21,182
    vCash:
    25305
    Loc:
    Brooklyn
    Thanks / No Thanks
    Hydra logo
Gift received at 05-21-2014, 12:20 PM from DisturbedShifty1972 Dolphins Logo

    Firefox page loading problems

    Having problems with the site in FF. I can get into most threads and occasionally get to another page in it, but usually the next page in a thread doesn't load. All I get is "waiting for edge4rx1.envolve.com..." at the bottom and the page as if it's constantly trying to load the page. After about a minute, I get a database error. It only appears to happen in FF. I've had no problems in Safari. This is a recent thing, since the database errors were corrected.

    I do run a tracker blocker in FF. Is this possibly stopping it from loading?

    Also, I get script errors whenever I let my computer go into screensaver or sleep mode with FH open, then turn it back on. I have to force quit Firefox. Haven't tried it with Safari yet.





    Quote Quote  

  2. -2
    Clipse's Avatar
    mediocrity sucks

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Aug 2005
    Posts:
    13,004
    vCash:
    2692
    Loc:
    Fort Drum, New York
    Thanks / No Thanks
    I'm using firefox and haven't gotten anything like that. Sounds like maybe an extension causing it. Try running with all firefox extensions disabled and see if that makes a difference.
    Quote Quote  

  3. -3
    Wildbill3's Avatar
    Misery Loves Company

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Dec 2001
    Posts:
    25,097
    vCash:
    6332
    Loc:
    Kentucky
    Thanks / No Thanks
    Rebel AllianceSuperman logoXbox LogoPlaystation LogoSnakes!
    yep working on it
    "I didn't feel like we had to score," Tannehill said. "I had the mindset we were going to score."

    Quote Quote  

  4. -4
    Gonzo's Avatar
    Administrator

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Mar 2004
    Posts:
    21,182
    vCash:
    25305
    Loc:
    Brooklyn
    Thanks / No Thanks
    Hydra logo
Gift received at 05-21-2014, 12:20 PM from DisturbedShifty1972 Dolphins Logo
    Turned off extensions, still no go.
    Quote Quote  

  5. -5
    Wildbill3's Avatar
    Misery Loves Company

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Dec 2001
    Posts:
    25,097
    vCash:
    6332
    Loc:
    Kentucky
    Thanks / No Thanks
    Rebel AllianceSuperman logoXbox LogoPlaystation LogoSnakes!
    yeah it's probably gonna be late tomorrow before i really get a fix.
    Quote Quote  

  6. -6
    Gonzo's Avatar
    Administrator

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Mar 2004
    Posts:
    21,182
    vCash:
    25305
    Loc:
    Brooklyn
    Thanks / No Thanks
    Hydra logo
Gift received at 05-21-2014, 12:20 PM from DisturbedShifty1972 Dolphins Logo
    Quote Originally Posted by Wildbill3 View Post
    yeah it's probably gonna be late tomorrow before i really get a fix.
    No problem. Running fine on Safari.
    Quote Quote  

  7. -7
    Schleprock's Avatar
    Mad and Surt...Legendary

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Nov 2004
    Posts:
    2,631
    vCash:
    1645
    Loc:
    MD
    Thanks / No Thanks
    OK, I am having this problem with both of my home desktop and Laptop. I use Firefox and have NoScript on. Allowed all under NoScript and it still looked like this. I can see everything until I click on a topic thread to see the replies. Then I get what you see below. Like I said, all is fine at work where I also have NoScript. Can also view on Samsung phone.
    Quote Quote  

  8. -8
    Wildbill3's Avatar
    Misery Loves Company

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Dec 2001
    Posts:
    25,097
    vCash:
    6332
    Loc:
    Kentucky
    Thanks / No Thanks
    Rebel AllianceSuperman logoXbox LogoPlaystation LogoSnakes!
    you'll have to have a script, because the thanks/no thanks stats are a script.
    Quote Quote  

  9. -9
    Schleprock's Avatar
    Mad and Surt...Legendary

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Nov 2004
    Posts:
    2,631
    vCash:
    1645
    Loc:
    MD
    Thanks / No Thanks
    Quote Originally Posted by Wildbill3 View Post
    you'll have to have a script, because the thanks/no thanks stats are a script.
    I'm not following. Have a script? I apologize for the braindead-ness. Been out of the loop here for a while.
    Quote Quote  

  10. -10
    Wildbill3's Avatar
    Misery Loves Company

    Status:
    Offline
    WPA:
    Join date:
    Dec 2001
    Posts:
    25,097
    vCash:
    6332
    Loc:
    Kentucky
    Thanks / No Thanks
    Rebel AllianceSuperman logoXbox LogoPlaystation LogoSnakes!
    Quote Originally Posted by Schleprock View Post
    I'm not following. Have a script? I apologize for the braindead-ness. Been out of the loop here for a while.
    look under your username, underneath the post/vcash/location is... Thanks / no thanks with a drop down arrow. clicking this provides you with the thanks/ no thanks stats of each member. this is a .js script.

    ---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

    Quote Originally Posted by Schleprock View Post
    I'm not following. Have a script? I apologize for the braindead-ness. Been out of the loop here for a while.
    try your browser with default security settings and get back to me. or try IE, safari, etc. No one else is reporting this problem, and i've checked it on firefox with both my admin account and alternate account with registered only usergroup settings. all is functioning as intended.
    Quote Quote  

Similar Threads

  1. Loading page problem - slow
    By Dolphan7 in forum Questions and Suggestions Forum
    Replies: 5
    Last Post: 06-27-2008, 09:02 PM
  2. Problems with the page???
    By Bodzilla29 in forum Miami Dolphins Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2003, 05:57 PM
  3. Problems with the page???
    By Bodzilla29 in forum Questions and Suggestions Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2003, 05:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •